Cautare

3831 de rezultate pentru "educatie fizica si sport tr severin" (6.22 secunde)
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Agentia Nationala de Integritate a constatat o posibila stare de incompatibilitate a edilului-sef din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, care, timp de patru luni, a fost atat primar, cat si avocat in cadrul Baroului Mehedinti.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost primita cu huiduieli la a XIII-a editie a Festivalului de Jazz de la Garana, din judetul Caras-Severin. Udrea a avut, sambata, intalniri cu autoritatile locale din Caras-Severin si cu operatorii de turism din zona.
Ministerul roman de Externe afirma intr-un comunicat ca a facut demersuri "insistente si repetate", atat la Bucuresti, cat si la Viena, prin toate mijloacele diplomatice si consulare aflate la dispozitie, pentru aplicarea mandatului european de arestare a cetateanului roman Severin Tcaciuc (foto).
Institutul "Ovidiu Sincai" afirma, intr-o analiza asupra alegerilor prezidentiale, facuta publica duminica, sub titlul "Cezarul a invins!", ca principalul responsabil al rezultatelor alegerilor este Mircea Geoana si identifica o serie de greseli care au dus la pierderea strategica a competitiei.
Marius Vulpe publica pe Antena3.ro un comentariu intitulat "Iliescu, suparat pe conducere ca a diluat mesajul si doctrina PSD cu mitinguri, aplauze, bere si mici", pe care il puteti citi in continuare.
Bogdan Tiberiu Iacob) Mircea Geoana și-a inceput cariera in PSD timid si o termina stupid. A intrat in guvern aproape pe usa din dos, si tot pe usa din dos a iesit dupa toate alegerile la care a luat parte.
Bogdan Tiberiu Iacob) Mircea Geoana si-a inceput cariera in PSD timid si o termina stupid. A intrat in guvern aproape pe usa din dos, si tot pe usa din dos a iesit dupa toate alegerile la care a luat parte.
USL vrea sa simplifice legea privind demiterea presedintelui prin referendum Senatorul PSD Georgica Severin si deputatul PNL Cornel Pieptea au depus in Parlament o modificare la legea referendumului care sa permita mai usor demiterea sefului statului.
Pornind de la cazul Adrian Nastase Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a criticat sambata, la Resita, cu ocazia constituirii noului Consiliu Judetean Caras-Severin, al carui presedinte a fost ales, activitatatea unor institutii ale statului, pornind de la cazul Adrian Nastase.
Blogul lui George Severin: ... Ii multumesc pentru cuvintele frumoase si sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor sale. "Pe domnul Georgica Severin il cunosc din anii studentiei, am fost colegi la Facultatea de istorie din Bucuresti.
Georgica Severin, Presedintele Director General al SRR, a transmis un mesaj de sfarsit de an, pe care il puteti citi in continuare.
Ministrul finantelor, Varujan Vosganian, a declarat vineri, in timpul unei vizite la Combinatul de Apa Grea de la Drobeta Turnu Severin, ca, in momentul de fata, se cauta amplasamente in tara pentru noi reactoare nucleare, energia atomica fiind singura sansa de independenta energetica a tarii."Probabil ca la Cernavoda ne vom opri la reactorul nr.
In urma acestor sesizari, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Mehedinti a cerut ANPC suspendarea activitatii Volksbank Drobeta Turnu Severin. ... 50/2010 si sa restituie clientilor banii incasati in plus.
Judetul Mehedinti trebuie sa se alinieze la standardele impuse de Uniunea Europeana in ceea ce priveste alimentarea localitatilor cu apa si canalizare. ... In aceasta pondere este inclus si municipiul Drobeta Turnu Severin.
Patronul divizionarei secunde sustine ca a vorbit cu oficialitatile locale din Craiova sa vina si sa joace in Banie, insa conducatorii orasului neaga tratativele Suporterii craioveni sufera din plin dupa dezafilierea temporara a echipei-fanion a Olteniei, Universitatea Craiova, suspinand dupa meciurile de fotbal, dupa derbiuri si dupa gloria de altadata.
Antrenorul formatiei Gaz Metan Severin, Marian Bondrea, a stabilit sambata lotul de jucatori pe care va conta in primul stagiu de pregatire din aceasta iarna, cel de la Herculane (23-30 ianuarie), destinat acumularilor fizice. Lotul gazarilor cuprinde 26 de jucatori si este compus din urmatorii:
Atacantul formatiei Gaz Metan Severin, Patrian Trifu, nu se plange de programul riguros implementat de antrenorul Marian Bondrea in stagiul de pregatire de la Baile Herculane, desi recunoaste ca nu este deloc usor.
"Am reusit sa castigam aproape de fiecare data, atat acolo, cat si aici. ... Am jucat in patru si am trei victorii si un egal.
Fotbalistii de la CS Turnu Severin sunt constienti ca in Liga I meciurile vor fi cu totul si cu totul altfel decat in esalonul secund, dar sunt convinsi ca pot face fata acestui nivel si ca nu vor retrograda. ... Obiectivul este evitarea retrogradarii si sper sa-l indeplinim.
google-analytics.com